Hvordan Sett Drive Belt på en Roketa Scooter

Tid og drastiske endringer i temperatur kan skade Roketa scooter kjøring belte. Dette påvirker negativt ytelsen til scooteren din. Du kan motvirke denne skaden ved å erstatte stasjonen beltet, som kan finnes i din scooter er variator system. Bytte av drivrem på Roketa scooter krever at du åpner opp variator systemet og fjerne systemets to trinser. Du trenger
Muttertrekker
Stikknøkkel
remskiveverktøy
Vis flere instruksjoner
en

Løsne din Roketa er kickstart. Den kickstart er festet til siden av scooteren din med en PIN-kode som må løsnes ved å skru ut bolten med en pipenøkkel. Dra pinnen ut, og fjern kickstart fra siden av scooteren.
2

Fjern inntaket saken fra over variator saken på venstre side av scooteren din. Den svarte, plast inntak saken er festet til toppen av Roketa sin variator saken ved to bolter.
3

Fjern boltene som holder frontplaten av Roketa sin variator saken på. Frontplaten er festet med seks skruer, tre på toppen av frontplaten og tre på bunnen.
4

Løsne begge trinsehjul fra variator systemet ved hjelp av en muttertrekker. Hver trinse-hjulet er koblet til variatoren system med en enkelt bolt gjennom sentrum av hvert hjul. Hvis du ikke har tilgang til en muttertrekker, sikre hvert hjul med en stropp og skru sentrum bolt med en pipenøkkel.
5

Hekt drivreim fra hver av de trinse stenger avslørt av fjerne hver trinse hjul.
6

Hook din erstatning belte over hver skive stang i variator systemet.
7

Sett sammen din Roketa scooter i motsatt rekkefølge du tok den fra hverandre .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133740.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance