Freon R-12 Sertifiseringskrav

R12 er en miljøfare, så bruken av det har vært begrenset til sertifiserte teknikere. Å kjøpe freon R12 for påfylling bilens air-condition-systemet må du ha sertifisering, ifølge US Environmental Protection Agency Clean Air Act of 1995. Sertifisering er begrenset til teknikere som har bestått eksamen gitt av EPA-godkjente testing selskaper. Finn ut hvor du kan bli sertifisert

Besøk EPA hjemmeside for å finne ut hvilke treningssentre som utdanner på R12 bruk er nærmest deg. Du må ta et kurs som lærer deg den service og reparasjon av MVAC (Motor Vehicle Air Conditioning) og MVAC-lignende apparater, kjølemiddel håndtering, de miljømessige konsekvensene av nedkjøling, fremtidige teknologiske fremskritt i kjølemediet og andre spørsmål som er relevante for håndtering R12 og andre kuldemedier. Pass på at du velger et program godkjent av EPA.
Forberede din sertifisering eksamen

kurset vil forberede deg for din R12 sertifisering. Du vil også ønsker å gjøre bruk av studien guider som tilbys av pedagogisk innretning og elektroniske praksis eksamener. Et Internett-søk etter "§ 609 praksis tester" vil føre deg til flere nettsteder som tilbyr praksis eksamener. Noen av disse områdene har et begrenset antall praksis spørsmål, mens andre belaste $ 15 til $ 20 per praksis guide og eksamen.
Ta og bestå sertifisering eksamen

Du må svare på minst 21 av 25 spørsmål riktig på sertifisering eksamen. Ditt treningsprogram kan hjelpe deg å finne et testanlegg, eller besøke National Institute for Automotive Service Excellence Institute for å registrere og ta sertifisering test på nettet. Når du passerer eksamen, vil testinstitutt gi deg din sertifisering. Du kan da kjøpe R12 for kjølemediet bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133737.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance