Hvordan erstatte sidespeilene på en 2001 Land Rover Discovery 2

The Land Rover Discovery 2 er utstyrt for off-road traversering. Dens design gjør det mulig for en stor mengde overgrep. Selv om Land Rover er bygget for svært robuste standarder, kan du oppleve at siden bakspeil fortsatt sprekke hvis slo hardt nok. Hvis dette skjer, må du fjerne speilene og erstatte dem med nye for å sikre at du møter på sikkerhet når du kjører bilen. Instruksjoner
en

Slå speilet til den ene siden i speilet forsamlingen med elektronisk kontroll modul plassert på førersiden dør av Land Rover. Hvis du bytter ut førersiden speil, slå høyre side av speilet så langt inn i forsamlingen som mulig. Ved å erstatte passasjer speil, skru den venstre side av speilet inn i huset. Dette presser motsatt side av speilet ut av huset slik at du kan få tak i den.
2

Skyv fingrene bak speilglass og trykk på forsiden av glasset med tommelen. Med et fast grep, trekk ut på speilet å trekke festebraketten av speilet motor plassert på innsiden av forsamlingen.
3

Plasser den nye speillinse inn i forsamlingen. Den stramme toleranse av Land Rovers speil forsamlingen tvinger festebrakettene på baksiden av linsen til å stille opp med motoren.
4

Push på forsiden av objektivet med ballen med knyttneven din til skyve festebrakettene rundt motoren. Dette holder speilet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133485.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance