Hvordan Bytt Side View Mirror på en Grand Prix

Hvis sidespeil på Pontiac Grand Prix pauser, må du bytte speilglass å unngå å bli bøtelagt hvis dratt over av politiet i en trafikk stopp . Hvis du lar speilet brutt du også risikere å feile en statlig inspeksjon . Speilet på Grand Prix mounts til speilet motor , som ligger inne i speilet shell via fire metall klemmer som Presstilpasningstest rundt speilet motor . Instruksjoner
en

Skyv hånden bak speilet glass på Grand Prix . Den enkleste måten å få hånden bak speilet er å presse den ene siden av speilet i speilet skall som du ville gjort hvis du var å justere den. Den andre enden av speilet skyver ut av skallet slik at du kan få fingrene bak det.
2

Trekk speilet av motoren ved å trekke ut på den med hånden . Dette tvinger de fire metall klemmer til spredt fra hverandre , og lar den ødelagte speil for å løsne speilet motor .
3

Plasser den nye speilet inn i skallet . Den sitter som speilet automatisk linjene de fire klemmer seg sammen med speilet motor .
4

Push på midten av speilet med hånden i å flytte metall klemmer hverandre . Fortsette å presse på speilet til du føler speilet pop på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133473.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance