Motor Fleet Vedlikeholdssikkerhet

Bruken av kjøretøy som en del av en fungerende flåte er en grunnleggende del av mange forretningsdrift. Fleet vedlikehold er avgjørende for å holde bilene på veien, og selskapene må vurdere mange implikasjoner som en del av et trygt arbeidsprogram. Fordeler

Fleet vedlikehold gir en rekke sikkerhetsmessige fordeler. Samt holde bilene på veien, hjelper regelmessig vedlikehold for å holde sjåførene trygge og sjansene for ulykker er betydelig redusert. Men, må bedriftene også ta hensyn til de trygge arbeidsforholdene for mekanikere og teknikere samt praksis som de bruker.
Hensyn for Vehicle Brukere

Sikker maskinparken vil omfatte regelmessige brems kontroller, service tidsplaner, væskenivået sjekker og dekkslitasje inspeksjoner. For å sikre hvert kjøretøy er i sikker stand, bør vedlikeholdsplaner bli opprettet for å inkludere daglige, ukentlige og månedlige kontroller. Et fungerende bilen på en trygg orden er mindre sannsynlig å bli involvert i en ulykke enn en bil som har store mangler eller feil.

Hensyn for vedlikehold Staff

Mekanikk og teknikere må være i stand til å utføre vedlikeholdsarbeid i trygge forhold og har de riktige verktøyene til disposisjon. En to-eller fire-post rampe bør gis til å tilby vedlikehold ansatte tilgang til alle områder av en flåte kjøretøy. Registreringer av utført arbeid bør holdes på fil og planlagte oppgaver bør vises tydelig slik at hvert kjøretøy blir jevnlig vurdert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133792.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance