Slik bruker du en Coats Tire Balancing Machine

Coats har vært å designe banebrytende modeller av dekk utstyr siden 1947. Den Coats Balanseblokken regnes som en av de beste-bygget høyhastighets balancers i verden i dag. Et dekk balancer brukes til å jevne ut vekten mellom dekk og hjul slik at dekket ikke riste, skrangle og rull nedover veien. Mange modeller av Coats balancer brukes i bil i dag. Det er balancers for bil, lastebil og stor rigg dekk. Mange av Coats dekk balancers arbeide på en lignende måte med noen forskjeller. Konsultere bruksanvisningen for små forskjeller mellom dem. Du trenger
Coats dekk balancer og deler
dekk og hjul combo
Tire vekt hammer
Hjulvekt
Vis flere instruksjoner
en

finne alle delene som balanserer er utstyrt med. Balanseblokken bør ha senter kjegler som vil bli plassert over akselen og inn mot midten av hjulet å sentrere det på balansearmen. Det vil også ha et stort senter mutter som brukes til å holde hjulet på balancer tett. Det er en pullout hersker festet til maskinen ved drivakselen som vil avgjøre baksiden innstilling av hjulet. Endelig har balancer et måleverktøy som ser ut som en stor C klemme med tall på det. Dette verktøyet brukes til å måle bredden av hjulet.
2

Plasser dekk og hjul kombinasjon over skaftet av balancer og bruke riktig størrelse kjegle å sentrere hjulet på akselen. Installer den store mutteren over toppen av dette, og stram godt for hånd.
3

Finn på skjermen på balancer stedet for å legge inn informasjon om at balancer trenger for å gjøre jobben. Tast inn hjulstørrelse, bredde og backside avstand.
4

Input hjulstørrelse som du kan finne på sideveggen av dekket inn i balancer datamaskinen. Dette er det siste tallet i dekkdimensjon, dvs, 13, 14, 15, osv.
5

Input baksiden innstillingen ved å trekke måleverktøy ut til baksiden av felgen og fyll inn informasjonen .
6

Mål bredden på hjulet med den store C klemmen måleverktøy og skriv inn informasjonen inn i datamaskinen.
7

Lukk beskyttende deksel av balancer, og hjulet skal begynne å spinne. Hvis balancer ikke begynne å spinne automatisk, se etter en start-knappen og trykker på den.
8

Identifiser de tallene som vises på balancer med riktig mengde vekt trengs og installere hjulvekter ved å hamre dem på plass på hjulet ved hjelp av dekkets vekt hammer. Vanligvis er det installere den riktige mengde vekt maskinen krever på toppen av hjulet. Finn en linje på balancer å bekrefte plasseringen vektene skal installeres. Mange av de Coats modellene er utstyrt med et blinkende lys system for å vise deg plasseringen for å legge til hjulvekter.
9

Spinn dekket igjen og juster vektene basert på tallene på skjermen. Når du har riktig balansert dekk, vil balancer skjermen viser "00" på hver side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133756.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance