Hva Oversett SAE Til

SAE er et akronym for Society of Automotive Engineers;? En internasjonal organisasjon som gir en teknisk samfunnet for ingeniører i mobile system bransjer. SAE gir også produkt-standarder og teknisk informasjon for hvert enkelt felt som er en del av organisasjonen. Standarder

Tekniske standarder for global mobilitet utvikling er opprettet og godkjent av SAE. Fagfolk fra hele mobile områder som kommersielle kjøretøy industri, militære, luftfart og bilindustri disipliner deltar i utviklingen av denne dokumentasjonen.
Origins

The SAE ble grunnlagt i 1905 , som følge av ingeniører fra bilindustrien som har et ønske om å danne en teknisk samfunn med det formål å utveksle industri-relatert informasjon.

drivstoff og smøremidler

Automotive olje et produkt hvor mange mennesker kan gjenkjenne SAE navn. Fylling av drivstoff kommunestyret er den autoritative organ som er ansvarlig for å sette politikken, og gir dokumentasjon og arbitrating kontroversielle spørsmål knyttet til bilindustrien energi og smøremidler.
Automotive Service

Vedlikehold standarder for biler i bilindustrien er utviklet av tjenesten Development Teknisk Steering Committee. Denne komiteen skaper, vedlikeholder og anbefaler servicemetoder for vedlikehold og service highway kjøretøy. Dessuten utgir retningslinjer for sleping og løfte kjøretøyer.
Lastebiler og busser

lastebil, varebil, ny bil og buss vedlikehold standarder er skapt av SAE sin Lastebiler og Buss Council . Dette bestemte komiteen har ansvaret gjennomgå og godkjenne metoder for reparasjon for kjøretøy som veier mer enn 10.000 pounds. Vedlikehold for kjøretøy komponenter og tilbehør er en del av deres standard anbefalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133578.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance