Hvordan diagnostisere Bil Symptomer

Kanskje den eneste som er mer stressende enn en trafikkork eller en bilulykke mens du kjører er å ha et varsellys dukker opp på dashbordet. Med kostnadene for gass, bil forsikring, og hvis du finansiert bilen, bilen notat, kjører et kjøretøy i perfekt stand kan være dyrt nok - problemer med bilen bare forverre dette. Hvis du legger merke til et problem med bilen din, enten det er på grunn av en advarsel lys eller ikke, ikke bli opprørt. I stedet ser på det fra en systematisk og analytisk synspunkt og gjøre ditt beste for å diagnostisere det. Instruksjoner
en

Monitor problemet frekvens og varighet. For eksempel, hvis bilen er "Battery" light vises én gang i noen få sekunder og vises ikke igjen, selv etter flere uker eller måneder, kan en mindre elektrisk svikt har vært å klandre. På den andre, hvis du merker at bilens venstre frontlys har vært svakere enn den rette, og problemet ser ut til å bli verre etter hvert som tiden går, er det på tide å ta bilen til en mekaniker.
2 < p> Vet hvordan du skal tolke vanlige varsellamper. Selv om navnet skulle tilsi noe annet, er omfanget av "check engine" problemer relativt smale - nemlig de alle forholder seg til mengden av oksygen som samhandler med bilens katalysator. En vanlig, lett å fikse årsaken til "Check Engine" lyset kommer på er at bensinlokket ikke er sikret godt nok.

Bilens "Batteri" lys, derimot, kan tyde på at batteriet er nå slutten av sin livssyklus, eller mer alvorlig, at dynamoen, som forbinder bilens batteri til starter sin, er defekt. Hvis en "Oil Lamp" vises på dashbordet, er din motor olje mangler enten i mengde eller trykk. Begge disse er problemer som du bør konsultere en mekaniker umiddelbart.
3

Noter om problemet oppstår hele tiden eller bare under visse omstendigheter. For eksempel, hvis bilen vibrerer kun når du kjører over 60 miles per time, kan dette tyde på at problemet, det være seg justering, gamle dekk eller noe annet, er relativt små. Dersom, på den annen side, rister bilen voldsomt når du starter den, og enda verre når du når høye hastigheter, bør du søke øyeblikkelig hjelp.
4

Ta bilen til en mekaniker når du er i tvil eller å bekrefte dine egne mistanker. Selv om du kan diagnostisere og løse mange vanlige problemer med bilen selv, bør du ikke forsøke å løse problemer du ikke kan lett forstå. Selv om den opprinnelige kostnaden for et besøk til mekaniker kan virke høy, vil det være langt under det meste av skader du kan utilsiktet påfører bilen din ved feildiagnostisere problemer, reparere dem feil eller kjører en bil som er i behov av reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133674.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance