Industrial Tire Leverandører List

Biler og lastebiler eiere som kjører på veier er det primære markedet for dekkprodusenter og forhandlere. Det finnes imidlertid en rekke andre kjøretøyer som har hjul må gummien i bildekk, slik at de kan fungere som den skal. Disse kjøretøyene, som spenner fra traktorer til bulldosere til gaffeltrucker til tamponger er avhengige av industrielle dekkprodusenter. Dekk Unlimited

Tires Unlimited produserer industrielle dekk for traktorer og bulldosere til nedsatte priser. Selskapet har dekk fra produsenter som Carlisle, Titan, Duro og Nankang. Det er også dekkene for trucker, gravemaskiner og hjullastere. Ligger i Dayton, Ohio, har det vært distribuerer alle typer dekk, men spesielt industrielle dekk, siden 1976. Selskapet selger bare splitter nye, første linje dekk.
Bird Tire

ligger i Houston, Texas, Bird Tire er en industriell dekk ressurs for hele Texas og Southwestern Gulf-regionen. Bird Dekk leverer gaffeltruck dekk, trykk-på dekk, solide dekk, poly dekk, skumfylte dekk, industrielle pneumatiske dekk, kompakt og luft kompakt dekk fra sine varehus, og leverer både lokalt og internasjonalt. Bird Tire leverer dekk til Nissan, TCM, Caterpillar, Hyster, Komatsu, Bobcat, Mitsubishi, John Deere, Taylor, Yale, Mustang, Crown, Clark, og andre industrielle maskiner merker.
Bilder Goodyear

En av de største og mest respekterte dekk selskaper i verden er Goodyear Tire & Rubber Company. Bedre kjent for dekkene den produserer for biler og lastebiler, produserer Goodyear også et stort antall industrielle lastebil dekk for alle typer store industrielle kjøretøy. Disse spenner fra 18-Wheelers, som kjøring fra kyst til kyst i USA og på tvers av andre land rundt om i verden, for å dumpe lastebiler som plukker opp søppel i byene til varebiler for UPS, FedEx og DHL.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133673.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance