98 Ford Explorer Tilbakekalling

The 1998 Ford Explorer har alvorlige minner om at eierne må ha reparert. Unnlatelse av å gjøre dette setter bilen passasjerer i fare for skade. Når kjøretøy deler ikke klarer å oppfylle sikkerhetsstandarder, er en tilbakekalling utstedt av produsenten. Ford Motor Company arrangerer reparasjoner for forbrukerne og de fleste er fullført gratis. Seat Recliner

På den 5 august 2003, utstedte Ford Motor Company en tilbakekalling på grunn av funksjonsfeil sete hvilestoler. Bolter ligger på førersiden sete kan briste. Som et resultat, vil plasser lene tilbake inntil den får kontakt med en gjenstand bak setet. Ifølge tilbakekallingen rapporten, er risikoen for en krasj forekommende øker fordi sjåføren kan miste kontakten med rattet og pedalene. Førersete vedlegg vil bli replaed å løse problemet. Bekymrede forbrukere må kontakte Ford på 800-392-3673.
Hood Latch

Ford Motor Company utstedt en tilbakekalling på grunn av feil hette låsene. Det totale antall kjøretøy som berøres er 854288. Sekundær låsene under panseret kan korrodere og forbli i den åpne posisjonen. Som et resultat, drivere er utsatt for å ha hetten fly opp til frontruten under kjøring. En ny låsen vil bli installert for å løse problemet. Eiere av de berørte bilene kan kontakte Ford for reparasjoner.

Cruise control Kabler

Defekt cruise control kabler ført til en tilbakekalling utstedt 30 mars 1999. Ford Motor Company rapporterer 898739 Ford Explorers er berørt. Den gassen er ute av stand til å gå tilbake til tomgang når fartsholderen er koblet ut på grunn av kontrollkabel. Eiere av de berørte bilene kan muligens være involvert i en ulykke hvis cruise control brukes med de skadede kablene. Ford råder forbrukerne til ikke å bruke cruise control-systemet inntil reparasjonen er ferdig. Kontakt Ford for mer informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133494.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance