Hvordan Trygg Lagre Welding Supplies

Sveising er en god måte å reparere sprekker eller brudd i metall. Gassene og annet utstyr som brukes i sveising bør lagres i bestemte måter å sikre integriteten til utstyret. Unnlatelse av å lagre sveiseutstyr kan kompromittere utstyr og sikkerheten til sveiseren bruker utstyret. Sikker lagring av sveiseutstyr er et spørsmål om sunn fornuft. Du trenger
lukkede beholdere
montert kroker
Lagring skap eller cart
Vis flere instruksjoner
en

sexy sveisetråd i oppreist stilling for å hindre sidene av stengene fra å bli skadet som kan påvirke måten at metallet flyter under sveiseprosessen. Sveisetråd bør oppbevares i lukkede beholdere som vil beskytte dem mot fuktighet. Hver beholder kan kun inneholde bare én type stav med mindre det er en skillevegg for å holde forskjellige typer sveisetråder separert. Skille sveisetråder vil bidra til å unngå ulykker ved å bruke feil stang type.
2

Plasser sveising tanker i skap eller lagring vogner som vil hindre tanken velter. Sveising stridsvogner har brannfarlig gass i dem og må være i oppreist stilling. Kontroller at ventilen på tanken er slått helt av når den ikke er i bruk for å hindre lekkasje av gass.
3

Koble lysbuesveising. AC eller DC strøm brukes ved lysbuesveising for å varme metallet og skape den sveisede skjøten. Når den ikke er i bruk arc sveising bør kobles fra og alle ringer og knotter slått til av-stilling. Lysbuesveising skal oppbevares i tørre steder hvor maskinen ikke vil bli bumped eller skadet.
4

Coil slangene løst og fjerne alle floker å hindre at slangene blir permanent skadet. Slangene som er koblet til sveising stridsvogner bør oppbevares i et tørt og kjølig sted.

Arc sveising linjer bør også lagres i en løs spole og hengt opp. De buesveising linjene bør ikke få lov til å ligge på bakken der maskinene kan kjøre over dem og forårsake skade på den beskyttende casing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133691.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance