Cummins Engine Tools

Cummins er en massiv selskap som er ansvarlig for en rekke bedrifter, men de er kanskje mest kjent for motorene de bygger. Den Cumminsmotor er unik på mange måter, og som et resultat krever spesielle verktøy. Flere selskaper bygge Cummins-spesifikke verktøy. Cummins

I dagens verden, de fleste motorer er svært datastyrt. En motor er avhengig av en rekke elektroniske sensorer og målere for å holde det knirkefritt. Dette betyr at de riktige elektroniske verktøy for å overvåke og betjene en motor er nødvendig. Når noe går galt med en motor, gir det ofte en feilkode å la service fagfolk vet hva som er galt. Den QuickCheck 5100 er en elektronisk motorservice verktøyet tilgjengelig direkte fra Cummins. Dette verktøyet plugges direkte inn i en elektronisk motor for å tilby tjenesten profesjonell med alle data de trenger for å diagnostisere og reparere motoren. Dette fungerer på motorer som er produsert av andre selskaper enn Cummins også, men viktigere, er fullt kompatibelt med den elektroniske Cummins dieselmotor.
Monaco Tools

Monoco er en stor verktøy produsent som har spesialisert seg på å lage verktøy utviklet for å fungere med bestemte typer heavy duty motor. De har en linje av verktøy for Caterpillar, Mack, Fuller, DDA og selvfølgelig, Cummins motorer.

Cummins-spesifikke verktøy, som de bygget av Monoco, er designet for å møte de spesielle utfordringene som en mekaniker står overfor når arbeider på en Cummins motor. Noen av de verktøyene de gjør inneholder verktøy for å installere et tilbehør stasjon, foringer fjerning verktøy, cam peiling service og adapter sett, kjølevæske passasje reparasjonssett og injektor installatør-fjerning verktøy. Dette er bare et lite utvalg av de Cummins-spesifikke verktøy laget av Monoco.
Snap-On Tools

Snap-on er kanskje den mest kjente navn i verktøyet business, og de har et komplett utvalg av verktøy som er utviklet for bruk på Cummins motorer. Disse inkluderer spesialitet skiftenøkler, adaptere, stikkontakter, injektor børster, timing måle injektorer og dreiemoment adapter setter for å nevne noen.

Et godt eksempel på hvordan verktøyene er laget for spesifikke motor bruk kan vises gjennom ventilen justering skiftenøkkel som er solgt av Snap-on. Verktøyet har spesielle bøyer på det som tillater det å fjerne etterkjøleren i en Cummins motor. En annen skiftenøkkel ville ha en nesten umulig tid å nå mutrene til vippearmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133712.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance