Air Conditioner Spesifikasjoner for en 1995 Lexus Sc300

Toyota Motor Company rullet ut sin to-dørs Lexus SC300 sedan i 1992 , en mer kostnadseffektiv V6 -versjonen av den populære V8 Lexus SC400 . De air- condition systemer som brukes i SC300 endret ikke mye , noe som gir en automatisk temperaturkontroll for enkel innstilling . Det vil ikke ta lang tid å bli kjent med oppsettet. Fra førersetet

En dashbordet digitalt display i A /C- panelet viser (fra venstre) systemets makt modus , innstilt temperatur , viftehastighet og flyt. Luft strømmer fra 12 front- sete vents og to på føttene i ryggen i enten resirkulert eller ekstern bekker .
System

air condition-systemet har automatisk justering , slik at du kan sette en ideell temperatur og la systemet foreta nødvendige justeringer i viftehastighet og temperatur . Bruk brukerhåndboken for å lære om overstyre automatikken .
Utvendig Temperatur for fininnstilling
p Med tenningen "On ", kan du trykke på " OUT - TEMP "-knappen på dashbordet for å se utetemperaturen i stedet for klokken. Trykk igjen for å gå tilbake til klokken. Kjenne den utetemperaturen kan hjelpe til å sette riktig tine og interiør temperaturer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133499.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance