Slik fjerner du rattstamme Fra en 2002 Chevy Silverado

Det kan være en rekke grunner til at du trenger å fjerne rattstammen fra 2002 Chevy Silverado. En av de vanligste er slik at du kan fjerne instrumentpanelet å arbeide på komponenter som oppvarming og air condition-systemet. Du må fjerne rattet fra kolonnen før du kan koble selve kolonnen. Posisjonene til hjulet, kolonne og rattstammen er alle veldig presis og du må være forsiktig for ikke å forstyrre dem. Du trenger
Wrench
Skrutrekkere
Marker
Ratt avtrekker
Vis flere instruksjoner
Wheel
en

Koble Silverado batteri på den negative terminalen, løsne kabelen klemme mutteren med en fastnøkkel. Sørg for at forhjulene er vendt forover og vente i to minutter etter frakobling (for å utarme kollisjonsputen strøm).
2

Ta av dekselet på sikringsboksen på dashbordet venstre ende, trekker den sentrale instrumentet cluster ringen av og deretter skru av og dra kneet bolster under rattstammen med en skrutrekker. Unbolt og fjern forsterkning panel med en skiftenøkkel.
3

Stikk en liten skrutrekker inn i hullene i baksiden av rattet (du må kanskje slå hjul) for å frigjøre kollisjonsputen klipp. Koble kollisjonsputen modulen fra rattet og koble de elektriske kontaktene.
4

Trekk signalhornets elektriske kontakten, fjern hjulet beholde mutteren med en fastnøkkel og merke hjulets posisjon til styringsgruppen akselen med en markør .
5

Koble en avtrekker verktøy til rattet og ta av hjulet fra akselen.
Column
6

Fjern tilt spak på rattstammen hvis man er til stede.
7

Skru den nedre halvdelen av rattstammen dekker med en skrutrekker, og trekk den øvre halvdelen av.
8 < p> Koble fra alle de elektriske kontaktene på det elektriske ledningsnettet og deretter lirke av klippet beholde selen på støtten.
9

Skru kroppen kontroll modul og braketten med en skrutrekker og koble gul ledningsnettet for kollisjonsputen clockspring fra modulen.
10

Skru av mutteren for rattstammen og trekk av bolten å feste den øvre akselen til den mellomliggende ett. Markere forholdet mellom de to akslene med markøren.
11

Fjern rattstamme øvre og nedre Monteringsmutterene med skiftenøkkelen, senke kolonnen og dra sin aksel av mellomakselen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133480.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance