Slik reparerer Hjullagre i en '94 Lumina Car

hjullager, også kjent som aksellagrene, er en viktig del av alle kjøretøy produsert. Dine 1994 Chevy Lumina er hjullagre tillate hjul og dekk for å rotere skikkelig mens bilen er i bevegelse. Hjullagre skal vare om lag 100.000 miles, og da må du erstatte dem. Over tid, smørefett på hjulet lagrene tørker ut, noe som vil føre til at lagrene overopphetes og bli skadet. Du trenger
Bil jack
4-veis dekk jern
Stikknøkkel satt
Muttertrekker
New hjullager
Vis flere instruksjoner
1

Løft fronten på din Lumina med bilen jack. Hev det nok å ta av forhjulet.
2

Fjern lug nuts på din Lumina forhjulet. Bruk 4-veis dekk jern å skru til mutrene i en mot bevegelse. Trekk hjulet av.
3

Fjern bremsekalippernes. Bruk pipenøkkel til å fjerne boltene på baksiden av bøylen.
4

Skyv rotoren av forakselen akselen.
5

Fjern hjullager fra forakselen akselen. Bruk muttertrekker til å skru akselen bolten som fester hjullager på plass. Løsne skruene på baksiden av hjullager å fjerne lageret fra forakselen.
6

Sett den nye hjullager inn forakselen akselen. Stram aksel bolt med muttertrekker. Stram de bakre boltene med en pipenøkkel.
7

Plasser rotoren over hjullager ved å skyve rotoren tilbake på forakselen akselen. Ingen bolter er nødvendig for å sikre rotoren på plass.
8

Monter bøylen over hjullager og rotoren. Stram boltene med en pipenøkkel sett.
9

Monter hjulet. Sikre den ved å trekke til mutrene med 4-veis dekk jern. Trekk til hjulmutrene i en krysser mønster å like distribuere dreiemoment, slik at hjulet til å sitte flush. Gjenta prosessen for å erstatte andre hjullager etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133832.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance