Toyota Camry Wheel Alignment Spesifikasjoner

Regelmessig kontroll og justering av hjulet justering vinkler på din Toyota Camry vil du spare penger på gass og dekk over levetiden på dekkene. Dekk som er i riktig justering vil kjøre sannere og slites jevnt over slitebanen stedet for å vise unormal slitasje mønstre. Slitasje mønstre som indikerer innretting problemer er iført på bare én side av slitebanen eller uregelmessig slitasje på indre eller ytre kanten av slitebanen. Det er tre justering vinkler som kan sjekkes og justeres på Camry: caster, camber og toe vinkel. Camber vinkel beskrivelse og spesifikasjon

Camber er vinkelen av den vertikale hvor dekkene dine sitter i ro når en rett vertikal linje trekkes gjennom midtlinjen av dekket ditt. Hvis Cambervinkelen er ute av justering, vil de indre eller ytre kanter av dekket slites unormalt. Med overdreven negative tverrfall vinkler, vil den øvre side av dekket være vinklet innover, og den indre del av slitebanen vil være seg raskere enn resten av dekket. Overdreven positiv camber skal oppvises av overdreven slitasje på den ytre kanten av slitebanen på grunn av overdreven ytre lene av den øvre kant av dekket. For fjerde generasjon Toyota Camry, er camber spesifikasjonen -1,4 grader til 0,02 grader. Camber vinkelen justeres vanligvis ved hjelp av en roterende camber eksenterbolten på MacPherson.
Toe Angle Beskrivelse og spesifikasjon

Toe vinkel er den innover eller utover snu på dekkene dine i forhold til en horisontal linje trukket gjennom midtlinjen på bilen din. Feil toe vinkel fører til en dekkslitasje mønster kjent som skrubbing. Det er der den indre eller ytre kanten av dekket er slitt i flekker med høy kapasitet og lave flekker. Riktig toe vinkel for Toyota Camry er mellom -0,1 grader og 0,1 grader. Toe vinkel justeres ved å løsne og snu styrestagenes justering ermene under bilen din. Det er to justerings ermene på din Camry:. En på passasjersiden og én på førersiden
Caster vinkel Beskrivelse og spesifikasjon

Caster er vinkelen mellom den vertikale og den vinkel ved hvilken svingeaksen av den fremre oppheng, enten mellom kuleleddene på kontrollarmene eller den nedre kuleledd og det øvre staget festet. Overdreven camber vil stille seg ved å kreve overdreven rattbevegelser og noen ganger av overdreven indre slitebanen slitasje. Riktig caster vinkler bistå forhjulene i retur til den i ro rett frem-stilling. Spesifikasjonen for caster vinkelen er mellom 1,4 og 2,9 grader.
Rear Camber

Mest dekk og justering butikker vil kontrollere justeringen vinkler på alle fire hjul. Men din Camry, med mindre en camber justering kit er installert, vil ikke ha justerbart bakre camber. Spesifikasjonen utvalg for bakre camber er mellom -1,5 grader og 0,1 grader.
Rear Toe Angle

likhet med foran tå vinkel, beskriver bakre tå vinkel vinkelen mellom horisontal midtlinje bilen og vinklene at bakdekkene er utenfor denne midtlinjen. Det akseptable området for bakre tå er mellom 0,2 og 0,6 grader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133757.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance