Toyota Celica Tilbakekalling

Ifølge Edmunds, har Celica vært en pålitelig bil for Toyota siden den ble introdusert i 1971. Toyota avviklet produksjon av Celica i 2005, men bilen har bare fem totalt minnes på bilen siden 2000. Ingen av disse tilbakekallinger har vært utbredt. For de to siste års produksjon, 2004 og 2005 hadde Toyota Celica ingen minnes. 2000 Toyota Celica Tilbakekalling

Toyota Celica så tre tilbakekallinger på bilen i 2000. To av disse minnes behandlet utvendig belysning problemer oppdaget i noen av Celicas. Kombinasjonen frontlykter, side reflektorer og støtfanger reflektorer ikke lyse, ifølge Safety Vehicle standarder fastsatt av amerikanske regler. Den tredje tilbakekalling for Celica i denne modellen i år skyldes et problem funnet i master sylinderen. En gummipakning ring installert på master sylinder ble feil vasket med et kjemisk stoff som fører til at forseglingen til tidlig korrodere, og skaper en lekkasje i bremsesystemet linjen slik at luft kommer inn i master sylinder.
2001 Toyota Celica Recall

2001 Toyota Celica så bare en tilbakekalling. Tilbakekallingen var for samme utvendig belysning. Over 92.000 Toyotaer ble berørt av denne utvendig belysning tilbakekalling - spesielt kjørelys (DRL). Lysene lyser veldig sterkt, noe som kan påvirke møtende sjåfør. Forhandleren for å installere en motstand som redusert lysstyrken på DRL og sette den innenfor føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder.
2003 Toyota Celica Recall

Only en tilbakekalling kom opp på 2003 Toyota Celica. Sjekken ventil på gasstanken inntaksrøret kom løs og faller ned i bensintanken av flere Toyota Celicas. Når sjekken ventilen faller av det kan føre bensin lekker ut fra bensinslangen når gassen pumpen automatisk slår seg av under tanking. Denne gass lekkasje opprettet en brannfare og nødvendig oppmerksomhet fra eierne så snart problemet ble oppdaget. Over 15.000 Celicas ble berørt av denne defekt ventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133505.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance