Hvordan erstatte førersiden Mirror på en 2001 Toyota Sienna

The førersiden speil på 2001 Toyota Sienna er i en stor plast som er montert til døren med tre gjenger innlegg. Inne i sammenstillingen er en liten elektrisk motor til hvilken speilet linsen festes. Utskifting av førerens side speil krever fjerning av linsen fra huset. Heldigvis har speilet fire metall klemmene som fester den til motoren. Utskifting av speillinse krever ingen verktøy for fjerning og bør ta bare noen minutter av din tid. Instruksjoner
en

Trykk på høyre side av speilet objektivet inn i huset med hånden så langt som det går. Hvis du hører noen klikkelyder, ikke bekymre deg, som du ikke vil skade den elektriske motoren. Når du trykker på høyre side av speilet objektivet inn i huset, det skyver venstre side av speilet ut av huset. Dette utsetter baksiden av speilet.
2

Grip den eksponerte enden av speilet med hånden. Skyv fingrene bak speilet og legge trykk på fronten av objektivet med tommelen.
3

Dra ut på Siennas speilet for å slippe plateflikene fra speilet motor. Når du trekker, spre fanene fra hverandre, slik at speilet for å bli frigjort fra motoren.
4

Plasser den nye speillinse inn i sammenstillingen i samme vinkel som den gamle linsen. På høyre side av speilet er i forsamlingen med venstre side hviler litt utenfor forsamlingen.
5

Skyv speilet på motoren med hendene. Som du skyver, metalltappene flex og skyve rundt motoren. Du vil føle speilet setet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133506.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance