2000 Dodge Intrepid Tilbakekalling

For oss forbrukere, overvåker National Highway Traffic Safety Administration kjøretøy problemrapporter og problemstillinger minnes å fjerne usikre produkter fra markedet. I de fleste tilfeller, minnes bare gjelde for en enkelt komponent i bilen, og generelt reparasjon eller utskifting av deler er gratis. 2000 Dodge Intrepid har hatt flere tilbakekallinger, men ikke alle av de minnes gjelder for alle kjøretøy. Forske Vehicle Tilbakekalling

å finne ut om 2000 Dodge Intrepid var gjenstand for en tilbakekalling, logge inn Dodge.com og klikk på "For eiere" øverst i høyre hjørne på siden. Skriv inn din Intrepid kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) inn i "Recall Søk" boksen nederst i venstre hjørne på siden. Søket vil gi deg beskjed hvis det er noen minner som må tas opp.
Seat Belter

2000 Dodge Intrepid har hatt to minnes involverer bilbelte. Recall 00V033000 ID, utgitt i 2000 behandlet førersetet belte. Et problem med støping flash kunne hindre setebeltet virker som den skal Recall ID 00V034000 ble utstedt på samme tid på grunn av en defekt bolt for å justere setet belte skulder høyde som kan komme av under en innvirkning. Disse problemene ble begge løst av Dodge forhandlere
instruksjonsbok

Tilbakekalling er ikke bare utstedes for defekte mekaniske komponenter;. Dodge varslet mer enn 120.000 Intrepid eiere om ufullstendig eiers manualer. Håndbøkene inkluderte ikke komplett trinn-for-trinn-instruksjoner og diagrammer for skikkelig feste barnesetet festestropp til tjore forankring. Eierne var utstyrt med et tillegg til den manuelle.
Brake master sylinder Snap Ring

Utstedt kort tid etter Intrepid utgivelse i 2000, denne tilbakekallingen kun påvirket 160 non-ABS utstyrt 2000 Dodge Intrepids. I disse kjøretøyene kan bremse-master sylinder sneppring ha blitt bøyd under monteringsprosessen. Dette kan skape en situasjon der bremsene overopphetes, noe som øker bilens bremselengde.
B-stolpen

En tilbakekalling ble utgitt i august 2001 for 2000 Dodge Intrepids uten soltak. B-stolpen hadde potensial til å forårsake alvorlige skader på passasjer under en kollisjon. Eierne ble sendt et tilbehør enhet som kan være installert på B-stolpen for å løse problemet.
Ryggstøtte

I 2003 ble en tilbakekalling utstedt for noen 2000 intrepids om seteryggen recliner bolt. Denne komponenten kan lett brekke og forårsake setet til uventet hvile. Eierne ble oppfordret til å ta sin bil til en forhandler for å ha bolten erstattet.
Lampe Assemblies

hjørnet og støtfanger lampe samlinger i 2000 Intrepids produsert av Dope, Inc . og Sabersport ble tilbakekalt i 2009. Disse belysning forsamlinger unnlot å inkludere den nødvendige gult lys fra siden, noe som kan føre til redusert sikt og økt sjanse for en krasj. De ble solgt som ettermarkedet deler, og eierne fikk full refusjon fra produsenten.
Airbag

I 1999 kollisjonsputene i 350 Intrepids fra 2000 modell-året ble tilbakekalt. Kollisjonsputene ikke har riktig mengde inflator kostnad og kan være ineffektive i en krasj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133509.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance