Hva du skal spørre når Getting Your Transmission Fast

Mange gruer ta bilen sin inn for reparasjon. Når mekanikeren sier "overføring", angst er ofte forsterket. En bilens girkasse er et komplisert system av hydraulikk og elektroniske komponenter. Dens formål er å sende kraften fra motoren til drivakselen som styrer hjulene. Estimater

Unngå å få et tilbud over telefonen. Kompleksiteten i sendingene i 2010 gjør får et nøyaktig anslag sight-usett nesten umulig. Få et skriftlig anslag etter at butikken har undersøkt bilen og kjører de nødvendige testene. Sjekk tilbud for alle forhold, og spør hvor nøyaktig estimatet er. Hvis reparasjonen sentrum ikke vil forsikre deg om at den endelige regningen vil ikke være mer enn 20 prosent høyere, gå andre steder.
Tidsramme

Spør hvor lenge reparasjonene vil ta og om det er noen innrømmelser bør det ta lengre tid. Noen butikker vil gi et kjøretøy hvis arbeidet tar lengre tid enn de prosjektet. Andre kan gi en rabatt på reparasjoner.
Deler

Be for de spesifikke deler butikken vil bruke. Noe så enkelt som feil væske eller filter kan skade din overføring. Og de kan bruke re-produsert eller brukt deler. Finn ut på forhånd. Når nye deler monteres, forteller butikken du vil at pakken materialer som brukes til å sende dem.
Rykte

Et viktig spørsmål å stille før du forlater bilen din et sted er hvordan hederlig butikken er. Venner og kolleger kan gi anbefalinger, og sjekk for deltakelse i forbrukergrupper som Better Business Bureau eller AAA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133748.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance