Slik installerer en Tension Pulley for en Ford Bronco

Du må installere en spenning trinse for en Ford Bronco når Bronco motoren er i gang, men tilbehøret er ikke. Slått av en enkelt Serpentine beltet, en Bronco dynamo, servostyring, vannpumpe og klimaanlegget er berørt hvis stasjonen beltet løsner. Spenningen trinse strekker en Bronco Serpentine beltet slik at det vil fortsette å lade batteriet, kjøle luften og gjøre det lettere å styre. Disse trinnene kan brukes til å guide deg gjennom prosjektet når Bronco spenning skivene må skiftes. Du trenger
Bronco strammerull
Nøkler (åpen ende, metrisk, standard)
Flathead skrutrekker (lang)
Vis flere instruksjoner
en

Parker Ford Bronco på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Ut av bilen og heve panseret. Koble fra batteriet slik at alle tilbehør som ikke belastes med strøm. Fjern den positive (rød) kabelen fra den positive batteriet innlegget og lagre kabelen bort fra batteriet når du installerer en spenning trinse for en Ford Bronco.
2

Finn spenningen skivene. Det er på passasjersetet forsiden av motoren på toppen av serpentin beltet, til høyre av dynamoen. Det holdes på plass av og armatur, og Serpentine beltet går under skivene. Trykk på beltet som går rundt hjulet for å se om det er slakk nok i beltet for å fjerne den fra skiven uten å løsne det første. Hvis beltet er for stramt til å fjerne, bruk en fastnøkkel til å løsne senter bolten på skivene. Skivene vil løsne og beltet kan bli frigjort fra sporene på skivene
3

Løsne skruen i midten av overarmen som kobler spenningen remskiveenhet til motorblokken . Løsne skruen mot klokken til armen kommer gratis fra motoren og hele forsamlingen, spenning trinse og arm kommer gratis fra motoren.
4

Demonter spenning remskiveenhet på skivene. Fjern spenningen skivene ved å fjerne sitt senter bolten. Bytt den slitte skiven med en ny en, og fest den til spenningen forsamlingen ved hjelp av eksisterende spenninger skivene bolten gjennom midten av skivene. Stram den til 30 fot-pounds av dreiemoment før sikre spenningen forsamlingen tilbake på motoren.
5

Fest spenning remskiveenhet til motoren med ankeret bolten og stram til 30 fot-pounds av dreiemoment. Trekk Ford Bronco serpentin beltet over spenningen trinse med spenningen trinse fortsatt løst boltet til spenningen montering arm. Stram sentrum bolten av spenningen skivene etter at beltet er kjørt rundt spenningen skivene. Stram til beltet og spenningen skivene er stramt nok til å spinne tilbehør drivhjul når motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133560.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance