Syntetiske manuell girkasse Fluid Fordeler

Syntetisk manuell overføring væske er en relativ nykommer til bilindustrien scenen. Som blir omfattet rent ut av syntetiske ingredienser, har det vist seg å være bemerkelsesverdig bedre i de fleste programmer enn standard organisk girolje. Mange flere bilprodusenter og drivere gjør swap å høste fordelene som kan forbedre en bil ytelse og holdbarhet. Friksjon Reduksjon

Ifølge Exxon Mobil Corporation, syntetiske manuell girkasse væsker gi en betydelig reduksjon i mengden av girkassen friksjon over standard svovel-fosfor-baserte væsker. Dette gir en forbedring i total drivstofføkonomi, så vel som en reduksjon i driftskostnadene forbundet med innvendige deler som er påført ved friksjon.
P Med denne reduksjon i friksjonen kommer en betydelig forbedring i kaldt vær skiftende evne. Mange manuelle girkasser blir operert i ekstreme miljøer vil være lettere å engasjere seg og skifte med syntetisk manuell overføring væske i bruk.
Rust Protection

Syntetisk manuell overføring væske har egenskaper som tillate en reduksjon i mengden av rust og korrosjon som vanligvis finnes i transmisjonssystemer tilfeller. Typiske svovel-fosfor mineral væske kan føre til en betydelig mengde rust og andre typer innskudd, noe som kan føre til en svekkelse av interne girkasse deler. Syntetiske væsker vil fjerne mye av denne risikoen, bevare overføring for uansett hvor lenge du har tenkt å eie bilen.

Termisk stabilitet

Syntetiske manuell girkasse væsker er spesielt utformet for ikke å bryte ned under ekstreme temperatursvingninger. For eksempel er AMSOIL syntetisk manuell overføring væske vist å opprettholde sin design viskositet mellom -40 grader Fahrenheit og 300 grader Fahrenheit. Dette sikrer at selv under ekstreme varme og kalde temperaturer, vil overføringen fortsette å fungere som den ble utformet. Dette er en drastisk forbedring i forhold til standard mineral væsker, som er ute av stand til å håndtere et så bredt temperaturvariasjoner.

Sammen med slik at overføring til å operere effektivt i værharde omgivelser syntetiske manuell girkasse væsker har evnen til å beskytte girene og lagrene fra skade når som opererer under ekstreme høye eller lave temperaturer.
garantidekningen

Automobile eiere interessert i å gjøre et bytte til syntetisk væske trenger ikke bekymre deg ugyldig deres bilens garanti. Mange bilprodusenter legge ut bestemte typer væsker som er godkjent for bruk i sine biler. Ifølge Exxon Mobile Corporation, dets syntetiske manuell girkasse væsker oppfylle garantien kravene til mange bilprodusenter. AMSOIL hevder også å møte disse kravene med sin linje av overføring væske, særlig de krav som er lagt ut av General Motors, Honda og Chrysler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133559.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance