Hvordan fortelle om en brukt Torque Converter er bra ?

Telling hvis en brukt momentomformer er nyttig eller farlig kan utgjøre forskjellen mellom en trygg tur eller umiddelbare problemer med overføringen . Etter en momentomformer er avinstallert fra selgerens bil, er det vanskelig å finne ut sine evner, så det beste er å sjekke ut momentomformer i den opprinnelige bilen før du kjøper den . Å ha den installert i den første bilen kan hjelpe deg å fortelle om omformeren er bra . Instruksjoner
en

Se etter en runder i overføringen. Under intense akselerasjon , vil en dårlig momentomformer føre girene for å skli og sende bilen til en nøytral stat i fem sekunder mens tilgang raskere tannhjul . I tillegg vil den usikre converter tvinge bilen til å gynge når den treffer en annen gearing hastighet. Den utfall føles som bilen er krampetrekninger fremover med deg står stille .
2

Sjekk akselerasjonen av kjøretøyet. Med en dårlig momentomformer , vil du bilen mangler motor og akselerasjon makt. Mens teste momentomformer , har selgeren skritt på bilens akselerasjon og se om bilen går så fort som det kan gå. Hvis bilen begynner å riste , så torque converter er dårlig.
3

Sjekk skiftende tannhjul av brukte kjøretøy. Hvis sendingen ikke faller inn i en annen utstyr fremfor å jevne justering til en langsommere giret da torque converter er dårlig. Den negative justeringen kommer fra momentomformer ikke være i stand til å presse hydraulikkvæske .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133840.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance