Hvordan sjekke en Valve Lifter

Er du høre lyden av en løfter går dårlig inni motoren din? Hver gang du tomgang på motoren hører du flåtten, kryss, kryss av en løfter som forteller deg den trenger å bli kontrollert? Disse trinnene viser deg hvordan du kontrollerer en ventil løfteren fordi hvis du hører den lyden du trenger å gjøre noe for å fikse det. Når du sjekker en støyende ventil løfter nå, unngår du kamaksel eller skade på ventiler i fremtiden. Du trenger
Engine (V-8 liten blokk)
Nøkler (US)
stikkontakter (3/8-inch stasjonen, US)
Oil (30W)
Lifter (erstatning )
skrutrekker (flat)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern inntaket manifold fra toppen av motoren. Bruk standard U, S. skiftenøkler og stikkontakter med en 3/8-inch stasjonen og skralle for å fjerne inntak manifold i henhold til metoden foreskrevet av produsenten. Ford, General Motors og Chrysler har ulike bolt mønstre. Kjenn din før du fjerner eller installerer inntak manifold for å sjekke en ventil løfteren.
2

Ta ventilen dekker fra motoren (V-8 liten blokk). Starter fra nr. 1 sylinder (foran førersiden for en Chevy /GM) løsne rocker arm festet mutteren inntil ventilen ventilløfteren kan fjernes. Ikke ta rocker arm av ventilen våren mindre det er nødvendig. Trekk ventilløfteren ut og legg det til side.
3

Pakk løfteren fra sylinderen sin på bunnen av luftinntaket kammer av motoren og undersøke om for skade. Slitte løftere har uregelmessige former på basen deres eller er tørr på innsiden og fylt med grus og rusk. Erstatt slitte eller ødelagte løftere på denne tiden med en ny smurt løfteren.
4

Bytt ventilen ventilløfteren og sette spenning på ventilen ved å stramme rocker arm mutteren til bevegelse av push rod er begrenset. Stram mutteren en full 3/4 omdreining for å sette "snert" av ventilen riktig. Gjenta prosessen for å løse alle støyende løftere.
5

Sett på ventildekselet (er) og inntak manifold følge produsentens bolt mønster og dreiemoment spesifikasjoner. Smør alle bevegelige og utsatte deler før montering. Stram riktig og jobben er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133436.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance