Hvordan kjøpe Ombygd Transmissions

Fabrikkoverhalte deler påvirker ingen annen industri som det gjør i bildeler og forsyning virksomhet. For å gjøre et rimelig produkt tilgjengelig for allmennheten, mange auto deler kan "ombygd", som gjør kostnadene lave. Sendinger er et godt eksempel på kostnader som påvirker kvalitet gjennom prosessen med reproduksjon et fungerende produkt fra en ellers ubrukelig kjerne. Instruksjoner
en

Forskning alternativene lokalt og på nettet. Bruk Internett til å finne kontaktinformasjon for overføring butikker i ditt område. Å vite hvordan du kjøper ombygd overføringer inkluderer shopping for den beste leverandøren. En ombygd girkasse kan ha en prisforskjell på 80 prosent fra ett forhandler til en annen. Kvaliteten på arbeidet er en bekymring, men å vite hvordan man skal handle for gjenoppbygd sendinger vil hjelpe deg å unngå dårlig håndverk.
2

Søk etter engros deler forhandlere som selger motorer og girkasser tatt ut av berget kjøretøyene. Nye overføringer kan bli tilgjengelig på engros priser fra disse berging selskaper, eller du kan ha en gjenoppbygd som sparer deg for penger fordi overføringen er i bedre form enn busted original.
3

Gå til en forestilling deler forhandler for deres pris på gjenoppbygd sendinger. Selskaper som Jegs og Summit har tilbudt høy kvalitet ombygd overføringer til sine kunder. Mange kunder bruker sendinger i ytelse biler og lastebiler og kreve en høyere kvalitet. Når du ønsker å kjøpe ombygd overføringer, er det ingen bedre sted å få en enn fra en forhandler som har nære bånd til produsenter av overføring produkter og deler.
4

Ring kontakten rekke av de selskapene du ønsker mer informasjon fra. Nå er tiden for å få hjelp fra en erfaren tekniker hvis du trenger mer hjelp til å velge riktig ombygd girkasse. Har bilen din informasjon for hånden når du snakker om en ombygd girkasse så du kan hjelpe tjenesten guiden hjelpe deg. Vær klar til å svare på hans spørsmål om motorstørrelse, merke, modell og produksjonsår. Alt dette og mer kan være nødvendig å bestille riktig ombygd girkasse for deg første gang. Nevn noen oppgraderinger i dekkdimensjon, bak girutveksling og kjøreforhold.
5

Organiser informasjonen fra hver av de gjenoppbygd-overføring forhandlere og grossister du snakket med. Eliminere de laveste-og høyeste priset avtaler der det er aktuelt og ta kontakt minst tre av de gjenværende alternativene. Vær klar til å erkjenne din forskning og har din selger hjelpe deg å få best mulig avtale. Se etter oppgraderte deler inkludert ventil-kropp forbedringer og clutch band når de blir tilbudt. Tenk at å betale litt mer enn gjennomsnittet kan få deg en over middels resultat.
6

Kjøp den mest praktiske valget av gjenoppbygd sendinger etter å gjøre din forskning. Har en postordre overføring sendes direkte til en overføring butikk for installasjon eller til garasjen for å gjøre det selv overføring installasjon. Sørg for å få en begrenset eller utvidet garanti. Begynne å beskytte investeringen din ved å beskytte investeringen din med forsikring.
7

Undersøk jevnlig ytelse og væsker på den nye ombygd girkasse, og rapportere problemer til forhandleren som solgte deg den delen. Rapporter problemer og få hjelp til å fikse og problemer som følge av gjenoppbyggingen. Du vil ikke kjøpe en sitron fordi du vet hva du gjør. Ved hjelp av disse tipsene om hvordan du kan kjøpe gjenoppbygd sendinger er første skritt i å spare litt penger på en del du må jobbe langt inn i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133583.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance