Bosch Diagnostic Tools

Bosch er en ledende leverandør av bilindustrien diagnostiske løsninger som hjelper teknikere med automatisk reparasjon. Vanligvis de diagnostiske verktøy kommer med innebygde programmer som faller i nasjonale eller internasjonale biler. Enten du trenger et verktøy for å sjekke spenningen på et batteri, feilsøke drivverk eller skanne for enhver bil lekkasjer, tilbyr Bosch en rekke diagnostiseringsverktøy. Scan Diagnostic Tools

Du kan finne en rekke ulike skanning verktøy med Bosch Diagnostics. KTS 340 hjelper teknikere diagnostisk den elektronisk system i Nord-amerikanske, europeiske og asiatiske biler og enheten inkluderer 12 måneder med oppdateringer. MTS 3100 Mastertech er en skanning verktøy for å tilby strøm tog, kropp og chassis diagnostikk for innenlandske kjøretøyer dateres tilbake til 1981. I tillegg leveres Tech 2 utstyrt med General Motors programvare for å bistå i ombord, drivverk, gjør kropp og chassis diagnostikk for siste modell GM biler.
Smoke Tester

Bosch den SMT 300 Smoke Tester, en enhet som hjelper oppdage lekkasjer i et kjøretøy. Når den oppdager en lekkasje, etterlater røyken tester en Ultra Violet merke som viser hvor en lekkasje er tilstede. Det fungerer med inerte gasser eller skip luft og den bruker godkjent Original Equipment Manufacturer teknologi. Den har en luftstrøm meter, røyk strømningskontrollventil og et trykk forfall sporvidde.
Batteri Elektrisk System analysatorer

Bosch batter tester kan hjelpe butikker i teste start og lading systemer av 12-volts batterier på biler. Den har et tastatur og en fire-sifret LED-displayet. I tillegg gjør Bosch et elektrisk system diagnostisk analysator som gir starter testing, lading system testing og batteri testing.
Noise Vibration Harshness Analyzer

Støy og vibrasjoner Analyzer enheten gir teknikere med informasjon fra en rekke innganger, slik som vibrasjon sensor data, tekniker innspill og bil sensordata. Den har fire modi: Drivaksel Balancing, Vibration Diagnose, Strobe og Noise Diagnose. I tillegg inneholder den informasjon som er innhentet fra bil motor og girkasse med vibrasjon og støy sensorer data å presisere kildene til støy og vibrasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133887.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance