Hvordan installere Eksos på en 1998 Ford F-150

Performing eksos vedlikehold på 1998 Ford F-150 er en relativt smertefri prosess hvis du har de riktige verktøyene og deler til din disposisjon. Du kan installere eksos på din Ford lastebil under en fridag eller på en ettermiddag etter jobb. Du trenger ikke å løfte lastebilen, eller har du å ha svulmende muskler til å plassere systemet på plass. Hvis du skal installere lager eksos, sørg for at du har ferske pakninger for å hindre fremtidige lekkasjer. Du trenger:
Stålull
Skiftenøkkel
Justerbare stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser eksosanlegg under din 1998 Ford F-150 i den omtrentlige området der henger det på bilen.
2

Heng eksos på Ford F-150 ved hjelp av gummi eksos kleshengere. Start fra baksiden av lastebilen og jobb deg mot fronten. Den gummi bøyler er forbundet med metall-kroker på undersiden av kjøretøyet. Du må koble alle de gummi kleshengere til eksos for å hindre overdreven eksosanlegg bevegelse under kjøring.
3

Rengjør kontaktflatene på motorens header og eksosanlegg. Overflaten som pakningen hviler bør være helt fri for fett, smuss og skitt. Hvis fremmedlegemer er på paring flater, kunne eksos segl bli kompromittert.
4

Plasser pakning mellom eksosanlegg og motor spissen. Skyv eksos bolter gjennom de tre hullene i eksos flens, og løst trekk til mutrene.
5

Sjekk eksosanlegget en gang til for å se om montering er riktig. Du ønsker ikke eksosen å hvile mot kroppen, dekk, eller gasstank. Se om det er riktig klaring fra forsiden til baksiden.
6

Stram mutterne på eksos flens. Tug på eksos litt for å se om den beveger seg i det hele tatt.
7

Fjern verktøy fra undersiden din Ford F-150.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133766.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance