Symptomer At Timing Chain hoppet

Tidspunktet kjede eller timing belte gjør motoren går. Den eneste forskjellen mellom en timing belte og en kjede er at belter er laget av gummi, mens kamkjeder er metall kjedene. Kjeden kobler til og synkroniserer kamaksel og veivaksel, mens styrer forbrenningen i den forbrenningsmotor. I noen motorer, spiller det en styrende rolle i andre systemer, slik som vann og servostyring pumper. Hvis det har hoppet eller blitt ellers ineffektiv, vil det være vanskelig å gå glipp av. Motor Stall
p Hvis timingen kjeden har hoppet, er en umiddelbar symptom på at motoren ikke vil fungere. Kjeden bidrar til å regulere bilens interne tenning, så hvis kjedet har hoppet motoren din rett og slett ikke vil fungere.
Rallende lyder

motsetning tannremmer, som bryter stille , vil kamkjeder lage lyder før de hopper eller på annen måte mislykkes. Ta hensyn til rallende lyder som oppstår når du påskynde, bremse ned, eller at siste bare en liten stund etter at du slår motoren din over. Disse er alle tilfeller der hastigheten som motoren din, og i forlengelsen av din timing chain, roterer. Det er i løpet av disse endringene at motoren vil ha størst problemer med gripende tennene det roterer på om det fungerer sin vei mot å hoppe.

Overdreven olje Tap
p Hvis bilen er tent gjennom en uvanlig høy mengde olje, så det kan være et tegn på at bilens motor ikke fungerer som det skal. Siden timing kjeden spiller en viktig rolle i å regulere motorens funksjon, kan dette være et tegn på at det er noe galt med timingen kjeden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133658.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance