Hva er toppakning materiale laget av ?

Hode pakninger typisk bestå av materialer som kobber, stål , grafitt og polymer belegg , ifølge Engine Builder . Sammensetningen av en leder pakning påvirker dets evne til å tette i forbrenningskammeret av en motor. Grafitt og Polymers

Graphite er ofte valget for det ytre laget av pakningen fordi den er myk og fleksibel nok til å danne en god tetning som krever lite eller ingen varme til å feste. Grafitt har også en høy toleranse for høye temperaturer. Sin mykhet , skjønt, betyr forsiktighet bør tas når du behandler den . Noen produsenter bruker en polymer belegg i stedet for grafitt for bedre tetting på pakninger som krever svært glatte flater å feste godt .
Steel

Steel vanligvis danner kroppen av hodet pakning fordi den er sterk , stiv , og i stand til å stå opp for høye forbrenningstrykk . Noen produsenter forsterke deres pakninger ved å bruke flere lag av rustfritt stål. Ståltråd ringer i pakningen kan også forbedre tetting rundt brennkammeret .
Copper

kobber bidrar til å forsterke den toppakning . Noen produsenter har også gjort head gaskets av solid kobber for flere hestekrefter motorer. Videre, fordi kobber leder varme godt, kan den overføre varmen bort og hindre skade på motorblokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133702.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance