Hvordan installere Eksos på en 1972 Chevelle

The 1972 Chevrolet Chevelle var en av de siste krigerene av amerikansk muskelbil epoken, med betydelig dreiemoment og hestekrefter i en mellomstor sedan. Uansett hvor godt Chevelle har blitt opprettholdt gjennom flere tiår, tar sin tid toll på kritiske komponenter avgjørende for bilens operasjonen. Du må installere Chevelle sitt eksossystem riktig å opprettholde effektiv motor drift og sikkerhet på veien. Du trenger
Tire blokker
Bil jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket satt
Stålull
Vis flere instruksjoner
1

Tillat Chevelle avkjøles før du gjør noe eksos arbeid. Du blir nødt til å bolte eksos til hodene av Chevelle som, hvis varmt, kan brenne huden din. Bilen bør sitte i minst en time før du prøver eksos arbeid.
2

Blokker forhjulene og løft baksiden av Chevelle ved sin bakre støtfanger eller ramme ved hjelp av jekk. Raising bak på Chevelle vil tillate deg større rom for å manøvrere under bilen når du plasserer eksosanlegg.
3

Set bukker under bilen for å gi ekstra støtte i tilfelle at din jack klarer å holde bilen i luften.
4

Rengjør eksos montering overflaten av motorens overskrifter med stålull. Du må sørge for at overflaten er fri for partikler og skitt som kan føre til en uriktig sitter tett.
5

Sett eksosrør (eller enkelt rør hvis du har en inline-seks motor) under kjøretøy.
6

Heng høyre side av eksosrøret ved å starte fra baksiden av kjøretøyet. Plasser en gummi eksos henger på kjøretøyet festepunkt nærmest baksiden, og deretter settes den annen ende av gummi hengeren inn det tilsvarende sted av eksosrøret. Arbeid deg oppover til fronten av bilen, plassere en eksos henger på hvert ønsket sted. Gjenta denne prosessen for venstre eksosrøret hvis du har en Chevelle med en V-8 motor.
7

Plasser pakningen som sitter mellom eksosanlegget og motor overskrifter i posisjon. Skyv boltene i skruehull og løst trekk til mutterne som holder menigheten sammen. Gjenta dette for venstre side hvis du har en V-8.
8

Kontroller at eksosanlegget er rett og at det ikke henger for lavt til bakken. Stram mutrene som holder eksosanlegget overskriftene Chevelle din.
9

Senk bilen til bakken og fjerne hjulblokker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133703.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance