Slik installerer en Mr. Gasket Ultra-Seal inntakspakning

Bilens motor, til tross for robusthet sin, er en maskin som er avhengig av presis luft, drivstoff og elektrisk kartlegging for å fungere skikkelig. For mye eller for lite luft i forbrenningen blandingen vil føre til at motorfunksjon, drastisk påvirker gass kjørelengde, total motorkraft, og langsiktig pålitelighet. Inntaket pakning på motoren må være strukturelt lyd. Installering av Mr. Gasket Ultra-Seal inntakspakning er billig forsikring mot motor problemer i fremtiden. Du trenger
inntakspakning tetningsmasse
Stikknøkkel
Socket satt
kjøretøy-spesifikke reparere manuell
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør seteflaten av innsugningsrøret med komprimert luft for å sikre at det ikke støv eller rusk. Rengjør sittegruppe på topplokket som gjør kontakt med inntak pakning og inntak manifold.
2

Place et lag av inntakspakning sealer på anleggsflaten av topplokket, og pass på å unngå å introdusere sealer inn i selve topplokket. De fleste inntakspakning selfangere har en "kur tid", som betyr at materialet må sitte på anleggsflaten av topplokket for en viss tid før du kan installere inntaket manifold. La sealer til "kurere" før du fortsetter med resten av installasjonen.
3

Plasser inntakspakning, beaded opp, mot den herdede pakning sealer på topplokk anleggsflaten, . Vær forsiktig med å stille skruehull og inntak passasjer av pakningen nøyaktig til de som ligger på inntaket side av topplokket. Forskyvning kan resultere i en defekt pakning segl.
4

Sett inntak manifold på plass mot Mr. Gasket Ultra-Seal inntakspakning. Juster bolthullene av manifolden til de av topplokket. Løst skru i skruene som holder manifolden på plass.
5

Følg inntak manifold bolt-innstramming mønster spesifisert av bilen reparere manuell. Stramme inntak manifold i feil rekkefølge kan ødelegge Mr. Gasket Ultra-Seal inntakspakning, og deformere topplokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133704.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance