Instruksjon på en Hunter Tire balanserer

Før du installerer nye dekk på bilen din, må du først balansere dem på et dekk balancer slik at de vil slites jevnt. Hunter Engineering Company begynte å produsere en on-the-bil hjul balanserer i 1946. Siden den gang har selskapet vokst til å gjøre noen av de beste automotive utstyr i verden. Hunter produserer flere typer av computer hjulet balancers dag. En Hunter dekk balancer er enkel å bruke hvis du vet hva målinger til nøkkelen i. Du trenger
Øyevern
Dekk og hjul
Hunter dekk balancer
Wheel vekter
Vekt hammer

Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernebriller.
2

Study Hunter balancer og bli kjent med alle delene er inkludert. Du vil finne et sted å legge inn tre målinger fra dekket du arbeider med i balancer. Du vil angi bredden på felgen, på baksiden avstand, og diameteren på felgen. Du vil se en stor C klemme med tall på det. Denne C-klemmene brukes til å måle bredden av hjulet. Det er flere kjegler som er designet for å passe inn i midten av hjulet og en stor vingemutter å stramme hjulet på balancer.
3

Løft dekk og hjul opp på akselen av balancer. Skyv midtakselen gjennom hullet i hjulet. Finn riktig størrelse senterkonen og skyv den over akselen og inn i midten av hjulet. Vri den store vingemutteren på midten skaftet for å holde membranen tett i hjulet. Kontroller at vingemutteren er stramt slik at hjulet ikke vil løsne.
4

Mål bredden på felgen ved å plassere den ene enden av C klemmen på innsiden beadområdet av felgen, og en ende på utsiden beadområdet. Les måling og innspill den inn i balancer i bredden delen.
5

Finn uttrekkbar hersker fra baksiden av der hjulet ligger på balancer. Trekk linjal ut og røre den på baksiden beadområdet av felgen. Les måling og innspill den inn på baksiden plass delen av balancer.
6

Les dekkdimensjon av sideveggen av dekket. Du ønsker å finne diameteren til felgen. Denne diameter på felgen er det siste tall i dekkets størrelse. For eksempel, i den dekkdimensjon 235/75R15, er antallet 15 av diameteren til felgen. Input dette nummeret inn i delen for felgstørrelse.
7

Lukk dekselet på den balancer over dekk. Dette dekselet er for å beskytte deg. Aldri snurre et dekk på en høy hastighet balancer med dekselet opp. Mesteparten av Hunter balancers har en sikkerhetsbryter slik at balancer ikke vil fungere hvis dekselet er åpent.
8

Trykk på startknappen og dekket vil begynne å spinne. Når dekket stopper, løft opp lokket. Hjulvekt installasjon stillinger er på topplassering på de fleste av Hunter balancers. Roter hjulet til du ser lysene blinker og en lyd fra maskinen. Noen av Hunter balancers lage en lyd, og andre ikke. Når du har plassert hjulet på riktig sted, og du ser lysene lyser opp for innsiden, deretter installere hjulet vekt på at maskinen har beregnet på skjermen. Monter hjulet vekt på felgen ved å banke det på kanten av felgen. Gjenta denne prosessen for utsiden av felgen også.
9

Lukk dekselet og trykk start igjen. Målet er å ha null beregnet på begge sider av felgen. Når balancer leser null, er dekk balansert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133808.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance