Hva er Mustang Dyno Filter Mode?

Mustang biler ble oppkalt etter den kraftige hester med samme navn . Hvis du ønsker å sikre din Mustang bilen kjører akkurat som det skal, en dynamometer , eller dyno test , vil optimalisere hastigheten. Prosessen

dynamometer test gjøres ved å kjøre bilen over dynamometer , en enhet som legger på bakken og måler hestekrefter og dreiemoment . Bilen er raskt kjørt til forhåndsbestemte stedet og dens hastighet og akselerasjon er vurdert . Filter modus refererer til å sette i et nytt luftfilter for å se om det vil forbedre ytelsen.
Formål

få et nøyaktig mål på hestekrefter og dreiemoment vil fortelle deg hvor raskt bilen kan akselerere og om dette er normalt for en bil av sin kaliber og alder . Finne ut bilen akselererer sakte for status vil gjøre deg i stand til å løse problemet og komme tilbake på veien med raskere akselerasjon og en smidigere ride.
Resultater

En av de tingene Mustang er kjent for , er dens evne til å akselerere raskt . En dyno test utført i filter modus som viser din luftfilteret er bremse ned akselerasjon kan du få en raskere , jevnere gange , som kan være en av grunnene til at du har kjøpt en Mustang . I tillegg kan treg akselerasjon være farlig i tett trafikk eller på rødt lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133855.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance