Slik konverterer Bil til R134

Mange av kjøretøyene som opererer på veiene i dag er fylt med out-of-date R-12 kjølemiddel. Den utdaterte væske har blitt erstattet av R-134 kjølemediet, og mens du kan fortsatt kjøpe den eldre R-12, er det veldig dyrt. For det meste, kan du gjøre endringen og oppdatere din air condition-systemet selv. Det er en grei prosess som vil spare deg penger i det lange løp. Du trenger
R-134 konvertering kit
Kvalifisert AC butikk
Vis flere instruksjoner
en

Evakuer systemet. Du må kjøre til en kvalifisert air-conditioning butikk å ha den gamle R-12 fjernet fra bilens air condition-systemet. Det er ulovlig å bare sprekk åpne en passende og at gassen kan slippe ut i atmosfæren. Etter fullført, kan du kjøre bilen tilbake til din bolig for å fullføre konverteringen.
2

Installer den nye ventilsett. De nye ventiladaptere (følger med i pakken) vil koble til den gamle ventiler ved å klikke dem på plass. Dette utføres enkelt med trykket fjernes fra systemet. Ikke bekymre deg om å blande opp høy (liten) og lavt trykk (stor) ventiler som de vil bare koble på én måte.
3

Re-fyll systemet. Start kjøretøyets motor og slå AC på så høyt som det går. Bruke gummislange og T-ventil som fulgte med settet, feste en boks med R-134 kjølemediet (følger med settet) til den lave siden (stor) ventil. Vri T-ventil på gummi slangen til du føler og hører det punktering kjølemediet kan. Snu boksen opp ned og åpne T-ventilen helt til du ser kondens på den lave siden slangen. AC bør begynne å blåse kald luft på dette punktet. Når kan er tom, lukk T-ventil og sette inn en ny boks (følger med settet) og gjenta denne prosessen til dette kan er også tom. Du er ferdig når lavtrykk linjen det drypper kondens og er kaldt. Fjern gummi slangen fra den nye ventilen montering. Lukk hette og nyte AC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133562.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance