Wheel Reparasjonsprodukter

En av de viktigste komponentene til en bil, bortsett fra motoren, måtte være sine hjul og dekk. Bruker et slags kjøretøy er ikke bare farlig, men det kan også bli kostnads-og tidkrevende hvis ikke utbedret riktig. For hver mekanisk evne og ferdighet sett som en bil eieren kan eller ikke kan ha, det er hjulet reparere produkter tilgjengelig på markedet. Aluminum Wheel Repair

HTS-2000 og HTS-528 lodding stenger er produkter for reparasjon av aluminium eller stål hjul. Bil, lastebil, RV, buss og trailer hjul kan alle bli reparert med det ene av disse produktene. Dekk er løst enkelt og permanent. Med mer strekkfasthet, er det HTS-2000 lodding stang effektiv i å trenge forbi urenheter. Ingen sveising er nødvendig og varme kan påføres med en propan, butan, kart eller oksygen-acetylen fakkelen. En video er også tilgjengelig som skisserer de mange bruksområdene for denne linjen av dekk reparasjon produkter.
Alloy Wheel Repair

For din luksus og høy ytelse europeiske biler som en Porsche, BMW, Mercedes og Audi, er Wurth tyske Alloy Silver Wheel lakk hjulet maling. Dette produktet er egnet for både punktreparasjon og full wheel restaurering. Det tørker raskt, og er chip motstandsdyktig. Selges i en 400 ml aerosol spray, gir Wurth tysk Alloy Silver Wheel lakk nok hjulet reparere produktet for to strøk. For en ekstra tredimensjonal effekt, utvidet med to til tre strøk med Wurth Høyglans Clear Wheel lakk for en glossy finish.
Engineered Wheel Products

Engineered Wheel Products tilbyr forbrukerne EWP 2810 Pro Series Wheel Rettetang. Dette hjulet reparere produktet er egnet for alle som har planer om å enten starte en dekk butikk eller legge til en allerede operativ butikk. For butikker som allerede eksisterer, EWP 2810 Pro Series passe perfekt inn med maskiner som finnes i dekk butikker, skjerf og kropp butikker, samt en mobil maling reparasjon leverandøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133650.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance