Slik installerer du et Tilhengerfeste

Borte er de dager da tau eller kjettinger ble brukt for å trekke en bil. Ikke bare er disse metodene usikre, men de er også veldig rå. Dagens slep barer tilbyr en sikrere og tryggere måte å taue bilen din. Det kan være lurt å taue bilen bak en bobil for å spare drivstoff, eller du kan ha en uventet sammenbrudd når kjøretøyet setter seg fast i veien og må slepes. Tilhengerfestet kan være et nyttig verktøy for ditt kjøretøy. Du trenger
Tilhengerfeste med de riktige spesifikasjonene tilpasset din bil
Monteringsbrakett med de riktige spesifikasjonene tilpasset din bil
Momentnøkkel (10-150 fot-pounds, klikkertrening type) og et sett av stikkontakter
Sett av åpne skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Åpne slep bar pakken og sikre at alle deler er fullført. Legg dem på et bord eller på gulvet.
2

Monter festebraketten ved å bolte den på kjøretøyene ramme eller unibody. Sett de to bolter gjennom festebraketten og bilens ramme. Sett skivene etterfulgt av låseskiver gjennom boltene. Installer mutrene på bolt, bruke hendene for å stramme den. Gjenta denne prosedyren for de to gjenværende boltene på den andre siden av festebraketten.
3

Stram boltene med momentnøkkel, satt til 75 fot-pounds, med en hånd mens Derimot holder åpen fastnøkkel til å holde mutteren fra å snu. Fortsett å stramme bolten inntil momentnøkkel klikker to ganger. Gjenta denne prosedyren for de resterende tre boltene på festebraketten.
4

Installer tilhengerfeste sikkerhet brakett på forsiden av monteringsbrakettene. Den bakre festehullet av sikkerhetsbraketten skal peke utover, og dens basen bør være ved den nedre stilling. Sett boltene på hver side av sikkerhetsbraketten og gjennom festebøylene. Sett skivene på hver bolt, etterfulgt av låseskiver.
5

Sett nøtter for hver bolt og skru det fast med hendene. Stram boltene helt, ved hjelp av momentnøkkel fortsatt satt til 75 fot-pounds. Vent til det å klikke to ganger for å sikre at boltene er strammet. Bruk åpen fastnøkkel til å holde mutteren fra snu som momentnøkkel strammer bolten.
6

Sett draget, krager på kategoriene i sikkerhet basen. Sett inn festepinnene gjennom fronten hullet på tab og inn i tow-bar krage. Fest hver monteringspinne med sin respektive clevis klipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133634.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance