Toyota Supra Radiator Installasjon

Din Toyota Supra radiator gir en uvurderlig tjeneste til en motor som må tåle kravene til sportsbil kjøring. Motorrommet på Toyota Supra er en relativt åpen plass som gjør installasjon av radiator en relativt smertefri prosess. Hvis du har verktøy til jobben og kjølevæske, kan du utføre en Toyota Supra radiator installasjon i et par timer. Jo før du installerer Supra radiator, jo raskere kan komme tilbake å nyte en bil bygget for moro skyld. Du trenger
Phillips skrutrekker
Skiftnyckel
Stikknøkkel
Socket satt
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Vent Toyota Supra å kjøle seg ned før du forsøker radiator på kjøretøyet. Radiator slanger og motordeler som fortsatt er driftsvarm kan alvorlig brenne huden din.
2

Sjekk om tappepluggen i nederste høyre hjørne av radiatoren er strammet før du setter radiatoren inn i motorrommet. Pluggen skal være hånd-strammes for å hindre plast trådene fra å bli ødelagt.
3

Bolt de elektriske vifter til venstre side av motorrommet ved å skru inn de fire skruene. Du må installere elektriske vifter, mens radiatoren er utenfor kjøretøyet fordi deler i motorrommet vil blokkere tilgangen til bolting områder.
4

Sett radiator i motorrommet med innløp og utløp rør som vender mot motoren. Radiatoren sitter på to gummi støtfangere festet til unibody struktur. Plasser de to montering bukseseler som resten over toppen av radiatoren. Trekk de boltene som holder bukseseler til unibody tverrammestykke i motorrommet.
5

Skyv åpne enden av gummi returslangen fra motoren over bunnen inntaksrøret av radiatoren tank. Stram metallklemme holde slangen på plass, ved hjelp av skrutrekkeren.
6

Skyv åpne enden av gummi sende slangen fra motoren over toppen inntaksrøret av radiatoren tank. Flytt metallklemme på plass over slangen og stram klemmen.
7

Koble viften kontakten fra motoren ledningsnettet til fansen montert på siden av radiatoren. Pluggen skal lage en klipping lyd når den er sikret.
8

Stram bukseseler montert over toppen av radiatoren.
9

Fyll radiatoren med kjølevæske som er en 50/50 blanding av frostvæske og vann. Skru trykket cap på plass på toppen av radiator tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133718.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance