Hvordan forbedre Fuel fordamping

Fuel fordamping er en prosess som kan hjelpe deg bedre miles per gallon i kjøretøyet. Når du forbedre drivstofføkonomien , kan du ende opp med mer penger i lommen, og mindre brukt på å kjøpe dyrt drivstoff. Også , jo mindre drivstoff som brukes , jo mer du og bilen din vil være å hjelpe ut miljøet ved å redusere karbonutslipp . Hvis noen av disse metodene høres egnet , ta kontakt med en erfaren tekniker for å finne ut om de er også egnet for ditt kjøretøy. Instruksjoner
en

Bruk reformert drivstoff i bilen . Dette drivstoffet er allerede fordampet med injeksjon av avgasser og er ofte referert til som Geet teknologi.
2

Vurder å bruke drivstoff som har hatt en katalysator lagt til det , for eksempel platina. Katalytisk drivstoff bryter drivstoff til redusert størrelse partikler å forbedre drivstoff fordamping .
3

Legg et drivstoff fordamping system i kjøretøyet. Dette er faktisk et kjølesystem som reduserer eksos og elektrisk varme for å øke effektiviteten.
4

Dra nytte av et drivstoff og hydrogen konvertering ved hjelp av drivstoff blandet med vann . Opprettelsen av hydrogengass kan forbedre drivstoff fordamping .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133900.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance