Hva gjør en E34 Transmission Computer Do?

The E34 Transmission Computer, også kjent som overføring eksterne hjernen, er en overføring datamaskin modul til stede på 530i 4 dørs sedan, E34 530i Wagon, og E345 serien fem BMW biler produsert mellom 1994 og 1995 . Datamaskinens Funksjon

E34 overføring datamaskin styrer og regulerer skift posisjoner på automatiske girkasser basert på input den mottar fra motoren og bilen , slik som turtall , bremsepedal steder og gass stilling . Sin posisjon på overføring sørger for rask diagnostikk av overføring problemer før en full overhaling er vurdert.
Magnetventil Pack

overføring datamaskinen sender signalene den mottar fra førerens innspill til solenoid pack, som kontrollerer og styrer overføring væske til de enkelte servoer som styrer skiftende mekanismene for overføring .
Smart Transmission varsellampe
Dashboard varsellys

E34 Transmission datamaskinen er en del av en nyere generasjon som kalles " smarte sendinger ", som gjør det mulig for rask diagnostisering og påvisning av overføring problemer som kan gi en advarsel signal til sjåføren via dashbordet montert varsellamper .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133811.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance