Hva er en Utløpskam aktuator magnetventil?

Fire-takts forbrenningsmotorer bruke cams å la en frisk gass /luft blanding inn i motoren og eksosen ut. En fire-takts motor som brukes i nesten hver bil har ett inntak ventil og en eksos ventil for hver sylinder. Sofistikert firetaktsmotorer med avanserte ventil-timing operasjoner (for eksempel faseforskyvning) bruker cam kontroll solenoider og aktuatorer for både innsug og eksos ventiler. Fordi styresolenoiden styrer kammen aktuatoren, har de noen ganger kalles et kam aktuator magnetspolen. Motor Timing

firetaktsmotorer overføring makt eller dreiemoment gjennom en veivaksel til drivverket. Veivakselen, kjent som den "nedre ende" av motoren, må synkroniseres med de ventiler, som er forbundet med en timing kjede (eller annen mekanisk stasjon) og en eller flere av kammene, og dette montering sammen med og-stempel er kjent som den "øvre ende" av motoren. Den nederste og øverste endene av motoren er synkronisert slik at hvis man er snudd 180 grader, den andre er snudd 180 grader.
Phase Shifting & Variable Valve Timing

De fleste firetaktsmotorer bruke en eller flere faste cams. En cam profil er forbundet med en timing kjeden til veivakselen, og det bestemmer når inntak og eksos ventiler åpne og lukke i forhold til bevegelser av veivakselen, som i sin tur beveger stemplene. Komplekse motorer omtrentlig variable ventiltider ved å justere plasseringen av en eller veivaksel forsamlinger under motorer drift, skiftende cam timing i prosessen.
Position Sensing

For disse sofistikerte ventil-tog skal fungere, må en kjørecomputer fornemme plasseringen av cam å gi den tilbakemeldinger og fortelle det når du skal flytte eller skifte og hvor mye. En utløpskamnesen aktuator magnetventil er apparatet som tar en datamaskin signal og mekanisk påkaller aktuatoren å flytte posisjonen utløpskamnesen.
Computer feil

Biler som har slike sofistikerte ventil-tog er enten teknisk avanserte moderne biler eller racerbiler. Moderne biler som bruker cam aktuator solenoider er sannsynlig å ha on-board datamaskiner som er koblet til sensorer som kan gi mekanikere med motorsvikt koder. For eksempel kan GMs Trailblazer og Envoy gi koder som indikerer problemer med utløpskamnesen aktuator styresolenoiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133810.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance