Symptomer din A /C Unit har for mye Freon

Et klimaanlegg belastes med et kjølemiddel. Freon er betegnelsen som vanligvis benyttes for kjølemediet på en A /C-systemet. Freon, eller R12, ble brukt fram til 1990-tallet, men ble avbrutt på grunn av negative effekter på miljøet. Kjølemediet nå brukes kalles R134a på et kjøretøy og R22 for et hjem klimaanlegg. Bilens A /C vil ikke blåse kald luft

bilens air conditioner har både høyt og lavt trykk linje. Hvis det er for mye kjølevæske i enheten, kan systemet ikke fungere korrekt. Har kjølemediet nivå sjekket om luften ikke kommer ut så kaldt som det skal, vanligvis minst 40 grader kaldere enn omgivelsestemperaturen.
Rough Idle eller steiler på en bil

luftkompressor for A /C-enheten kanskje ikke riktig når systemet er overfylt med kjølemiddel. Dette kan faktisk føre til at bilen i seg selv å kjøre grovt eller dør i noen tilfeller. Et trykk sjekk av de høyt og lavt trykk klimaanlegget linjer kan avgjøre om for mye kuldemedium kan forårsake dette problemet.
Hus A /C Unit ikke blåser kald luft

Som en bilens air conditioner, vil et hjem klimaanlegget også ikke fungerer riktig med for mye freon. Det vil fungere omtrent som en enhet med for lite kjølevæske. Mens luften kan fortsatt blåse fra ventilene, vil det ikke komme ut kaldt nok til å effektivt kjøle ned huset. Overfylling systemet med kjølemiddel forstyrrer driften av klimaanlegget kompressor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133728.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance