Informasjon om tilbakekalling på 2000 Chevrolet Monte Carlo

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) er den føderale etaten ansvar for å gjennomføre defekt undersøkelser og utstede sikkerhet minnes på motorvogner og deres utstyr. 2000 Chevrolet Monte Carlo har vært gjenstand for en rekke tilbakekallinger av NHTSA. Eiere rådes til å ha hvert element inspiseres og repareres av en Chevrolet forhandler og potensielle kjøpere kan få tilgang på Internett tilbakekalling historie av et kjøretøy før kjøp. Motor og motorens kjølesystem

Når bremsene er deprimert makt, kan motorolje slipp på eksosmanifolden. Denne oljen kan renne ned tennpluggen holderen kanal og antennes i en liten flamme hvis fordeleren er varmt nok, og det oppstår brann i motorrommet. Giveren vil erstatte tennplugg retainer ledninger og fjerne tennpluggen oppbevaring kanal gratis.
Fuel System og bensin levering

drivstofftrykket regulatorer på denne modellen Monte Carlo har en svært høy grad av drivstofflekkasje. Dette tillater drivstoff å gå inn i innsugningsmanifolden gjennom en vakuumledning, og kan føre til en slå tilbake. Dette slå tilbake kan sprekke inntaket manifold, fortrenge et drivstoff linje, trekke en injektor malplassert og forårsake en drivstofflekkasje som kan føre til en mulig brann. Forhandlere vil installere nye drivstoff trykkregulatorer med tilstrekkelig membraner.

Steering

Aftermarket styring slåsshansker selges for denne modellen har en feil som kan føre til at knoke å bryte i området av navet. Dette kan føre til tap av kontroll over båten og en mulig uventet krasj. Dorman, produsenten av knokene, vil erstatte defekte deler gratis og refundere for arbeidskraft.
Steering

Dorman splitter mellomliggende styring aksler selges som reservedeler kan ha en defekt sveis forbinder det indre røret til det ytre røret. Unnlatelse av sveisen kan føre til tap av styring og resultere i en mulig krasj. Dorman vil erstatte de styrende aksler gratis.
Fuel Tank

2000 Monte Carlo universelle press faste (UPR) ble produsert uten O-ringen og holderen. Dette kan resultere i en drivstofflekkasje og mulig brann. Delphi selskapet ansvarlig for den defekte UPR vil erstatte det gratis.
Bilbelte

setebeltespennen forsamlinger i denne modellen ikke passere bærende krav fordi de ikke var egenskapen varmebehandlet. Sitter i bilen kan ikke være riktig sikret i tilfelle en krasj. Forhandlere vil inspisere setebeltespennen montering og erstatte noen som er defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133489.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance