Mulige årsaker til Big Transmission Fluid Lekkasjer

Når du ser drypp flekker på bakken under bilen, undersøke dem nøye for å finne ut om du har en lekkasje. Overføring væske er en lys eller mørk nyanse av rødt, mens oljen er mørk oliven eller svart og kjølevæske er grønn. Hvis du ikke kan finne ut hvilken type lekkasje av fargen på drypp spot, og deretter prøve å lukte det i stedet. Fjern overføring væske peilepinnen og lukte det. Tørk opp oppkjørselen spot med et papirhåndkle og lukte det også. Sammenligne lukt. Du kan stoppe noen mindre overføring lekkasjer selv med en lekkasje stoppe additiv, men store lekkasjer vil kreve profesjonell service. Transmission Pan

Transmission væske lagres i en panne under bilen. Designet for å bli åpnet bare for vedlikehold, har pan en forsegling som er erstattet når du betjene overføring. Slitte eller sprukket sel vil lekke ut under trykk. Vanligvis vil en stor lekkasje i dette området føre til harde skiftende eller problemer med å sette bilen i stasjonen. En serie av bolter fester girhus til kjøretøyet. Boltene kan løsne over tid, forårsaker den pan å lekke.
Worn Rear Hoved Seal

Den bakre viktigste forseglingen er der overføringen møter bilmotoren. Dette området er beskyttet av en pakning som kan bli sprukket, frynsete og sprø over tid.
Skadet Transmission Fluid Linje

Transmission fluid reiser gjennom overføring i et langt rør som kalles en overføring væske linje. En hard påvirkning av veien rusk kan skade denne linjen, som er plassert på undersiden av bilen, mellom hjulene.
Leaky Momentomformer

momentomformer er en hydraulisk pumpe som trykksetter overføring fluidsystemet og beveger fluidet gjennom hele overføringen. En lekk eller skadet momentomformer kan føre til en alvorlig overføring lekkasje.
Overoppheting

Under ekstreme eller langvarig bruk, kan overføring væske overopphetet og brenne. Høye temperaturer kan føre til fluidet for å oksidere og miste sin viskositet. Overoppheting kan oppstå under stop-and-go-trafikk, varmt vær, street racing eller ved kjøring med tung tilhenger. En overopphetet overføring systemet vil avgi en sterk brent lukt og kan forårsake ulike deler av systemet til å spenne under press, som fører til lekkasje av alle slag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133719.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance