Slik feilsøker en Tire Changer

Driften av et dekk maskin er mye enklere enn man skulle tro. De fleste av maskinens funksjoner med hydraulikk festet til metalldeler. Som alle andre typer maskiner, deler slites ut. Dette gjelder spesielt for et dekk-maskin på grunn av mengden av kraft som er nødvendig for å demontere et dekk. Et dekk maskin er avhengig av trykkluft for å fungere, og du kan feilsøke maskinen med bare noen få verktøy. Sett av et par timer, slik at du kan arbeide uten avbrudd. Du trenger
Socket sett
Lommelykt
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å betjene maskinen på vanlig måte ved å trykke funksjonen pedalen på basen. Legg merke til hva som skjer, om noe. Ta hensyn til clunking lyder eller rotasjon av skaftet. Se om det viser hele veien rundt som det skal. Lytt etter luft som slipper ut fra innsiden av maskinen.
2

Fjern fremre og bakre dekselet ved å fjerne de fire skruene på hvert deksel med socket sett. Hvordan dine dekk maskinens funksjoner vil nå være synlig.
3

Shine lommelykten inn i maskinen og trykker på pedalen igjen. Nå vil du kunne se hva som skjer og legge merke til at maskinen ikke fungerer som den skal. Kontroller sveiser og for eventuelle deler som har falt inn i maskinen. Mange ganger er det en enkel løsning når du finner ut at en spacer plate fra maskinen har falt til et sted som stopper full sving av skaftet. Nå kan du også se etter luftlekkasjer hvis du har noen.
4

Note hva du finner på papiret, slik at du kjenner noen deler du trenger å erstatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133793.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance