Hvordan Endre en Scooter sin Motor Speed ​​Controller

De fleste scootere, spesielt 50cc scootere, er utstyrt med forhåndsinstallerte speed-Begrense skiver. Hvis du ønsker å endre din scooter på noen måte, å enten øke farten for lettere pendling, eller til å begrense hastigheten av sikkerhetsmessige grunner, vil du ha tilgang til denne speed-begrensende vaskemaskin. Det ligger i scooterens variator system, metallic, sylindriske saken ligger på venstre side av scooteren din. Tilgang til vaskemaskin og fjerne den eller erstatte den med en større eller mindre vaskemaskin krever litt mekanisk kunnskap og noen verktøy. Du trenger
Tenger
pipenøkkel
remskiveverktøy
muttertrekker
Replacement skiver
Vis flere instruksjoner
en

Fjern scooterens kickstart. Den kickstart er festet til variatoren tilfelle av en liten nål som strammes ved en bolt-ende. Løsne bolten enden med en tang eller en pipenøkkel, trekk ut bolten litt og kickstart vil trekke ut av variator saken.
2

Få tilgang til de innvendige av variator system. På noen scootere, vil dette kreve at du fjerner både plast inntak saken over variator system samt lokket til variator system. Både inntak saken og variator lokket er festet med bolter som kan fjernes med en pipenøkkel.
3

Fest den fremre trinse hjul med en remskiveverktøy ved å pakke stroppen rundt rattet , stramme den og deretter plassere håndtaket på skiftenøkkelen under ryggen trinse hjulet. Dette vil holde hjulet på plass mens du fjerner midtbolten.
4

Skru sentrum bolt med en standard pipenøkkel. Hvis du eier eller har tilgang til en muttertrekker, kan du fjerne midtbolten uten plager å sikre skivene hjulet med remskiveverktøy.
5

Finn det lille hastighet begrenser skive rundt foran trinse stang . Denne skive begrenser kontakt mellom variatorreim og den fremre trinse stang. Fjerne vaskemaskinen vil tillate scooter å reise raskere. Skifte skive med en større skive vil ytterligere begrense hastigheten på scooteren din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133734.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance