Dodge relearn Prosedyrer

De fleste biler har en datamaskin for å holde sine systemer kjører riktig. Hvis du utfører vedlikehold på din Dodge kjøretøy, må bilens datamaskin finne ut hva som har skjedd. Dette kalles relearn prosedyren. Automatisk relearn

Kanskje den enkleste relearning prosedyren er automatisk relearn. Dette skjer når datamaskinen er programmert til å gjenkjenne at vedlikehold har blitt gjort på bilen, som for eksempel dekk rotasjon. Datamaskinen readjusts deretter alt på egen hånd uten å bli fortalt hva som ble gjort. Dette er en unik relearn prosedyre, kun tilbys på Dodge, Chrysler og Jeep kjøretøyer.
Manual relearn

Du kan også manuelt utløse en ny innlæring prosedyre. Hvis du kobler kablene som fører til bilens batteri, datamaskinens strømkilde, og la dem frakoblet i minst en halv time, har du i hovedsak slått av bilens datamaskin og tvang den til å starte på nytt. Når datamaskinen starter på nytt, vil det relearn bilens system parametere ved å kjøre en ny diagnostisk kontroll mens du kjører.
Diagnostic Reset
p Dette er vanligvis en forhandler prosedyren, siden diagnostiske maskiner er dyre og ikke vanlig blant enkelte bileiere. Ved hjelp av dette verktøyet kan en mekaniker kjøre relearn prosedyre som er passende for Dodge din. Når dette er gjort, vil bilen din datamaskin omstille til de endringer og modifikasjoner.
Feilsøking

Når din smette unna sin datamaskin har problemer med innlæring noe, er det viktig at du får datamaskinen løst av en profesjonell som har tilgang til de riktige diagnostiske verktøy. Disse verktøyene kan kommunisere med datamaskinen. Hvis det er et problem med bilen din datamaskin, vil du sannsynligvis ønske å la din forhandler eller nabolaget mekaniker finne og løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133849.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance