Auto Alignment Verktøy

Kjøretøy som er ute av stilling er vanskeligere å kjøre, og mangelen på justering fører til raskere slitasje å oppstå på kjøretøyet. Det er alltid viktig å sørge for at bilen er riktig justert . Lær hvordan du kan justere bilen hjemme eller i en mekanikk garasje med riktig verktøy . Camber Gauge

camber av dekket ditt avgjør om bilens dekk tipse innover mot hverandre eller utover mot sidene av veien. En camber som er tiltet for langt i begge retninger vil tvinger bilen ut av stilling . Sjekk camber av dekk med en camber måleren. Den camber måleren forteller deg hvor mye du trenger å endre plasseringen av hver camber for å få bilen tilbake til justering .
Toe Kontroll enhet eller Gauge

er en enhet som måler hvordan dekkene er roterende og hastigheter hvor hvert dekk roterer . Av og til, en bilens dekk rotere med ulik hastighet eller intervaller , forårsaker dekkene for slitasje dårlig og sette bilen ut av stilling . Denne måleren sikrer at alle dekkene roterer med samme hastighet og intervall . Noen av de mer avanserte justering målere bruker lasere for å vise toe justering.
Jack og Jack Stands

Du bruker en jekk til å løfte bilen av bakken , og du trenger et par bukker å støtte bilen og holde dekkene ut av bakken mens du justerer justeringen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133486.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance