Slik bruker du en Transmission Flush Machine

De fleste biler er utstyrt med automatgir må ha overføring væske skiftes med jevne mellomrom. Før slutten av 1990, var den eneste måten å gjøre dette ved å drenere rundt 30 prosent av væsken fra girkasse pan og erstatte det med frisk væske. Nå, takket være oppfinnelsen av overføring flush maskin, kan du ha all overføring væske skiftes på en gang. Mens det er flere flush maskiner som har sine egne spesifikke operasjonsprosedyrer, er den generelle teorien for alle de forskjellige maskinene det samme. Du trenger:
Transmission fluid
5-gallon bøtte, sett ren selg Electric strømkilde
Socket
Vis flere instruksjoner
en

Hell riktig type og mengde overføring væske i en ren 5-gallon bøtte.
2

Place slutten av sendingen flush maskinens inntaksslangen inn i bøtte med overføring væske.

3

Plugg flush maskinen til en strømkilde, vil en standard 11-volts stikkontakt gjøre og sette kontrollene for å fylle maskinen med væsken, per maskinens spesifikke bruksanvisningene. Dette innebærer som regel ganske enkelt å vri på en bryter eller spak for å "fylle".
4

Slå av maskinen når alt væsken er inni den. Koble sammen de to slangene på maskinen til overføring kjøligere linjene på bilen din ved hjelp av socket sett.
5

Start motoren på bilen din, sett på parkeringsbremsen, sørge for at overføringen er i "PARK "og slå på maskinen til flush innstillingen.
6

Slå flush maskinen når alle rene væsken har tømt i girkassen og skitne væsken har erstattet den inn i maskinen.

7

Slangene kobles fra overføring kjøligere linjer og koble de kjøligere linjer til overføring kjøligere med socket sett. Slå bilen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133424.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance