Slik lader AC på en 1993 Toyota Celica

Hot somre uten air-condition i bilen din kan være ubehagelig og enda downright uhåndterlig. Som biler blir eldre og aircondition er kjøre mer, må noen air-condition systemer lades for å opprettholde kjøleevne. For å garantere at 1993 Toyota Celica air-condition-systemet er ladet riktig, må du ta det med til en autorisert butikk. Ifølge Auto Zone er online air-condition ressurs, lading din egen klimaanlegget er farlig og ulovlig i enkelte tilfeller uten en gyldig lisens. Instruksjoner
en

Call lokale mekaniker butikker for å finne en som kan kjøpe kjølemediet for ditt kjøretøy. Ifølge 1993 Celica bruksanvisningen, krever air-condition-systemet kjølemiddel kalt R12.
2

Spør i butikken som kan kjøpe kjølemediet hvis de er lisensiert til å belaste ditt air-condition. Noen butikker har kanskje en måte å kjøpe kjølemediet men er ikke lisensiert til å sette den i bilen. Hvis butikken ikke er lisensiert, ringe andre butikker for å finne en lisensiert mekaniker som kan kjøpe kjølemiddel og lade Toyotas air-condition.
3

Gjør en avtale for å få air-conditioner belastet med butikken du valgte. Lade et system tar vanligvis omtrent en time fra den gang du trekker inn inntil den tid du lar.
4

Slå air-condition på den høyeste innstillingen med temperaturvelgeren slått helt til kulde, etter at det har blitt belastet. Hvis systemet ble belastet riktig, bør kald luft begynner å blåse ut av ventilene innen et par minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133423.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance