Slik fjerner en Trailblazer Fan

En kjølevifte i Chevy Trailblazer som er sprukket eller skadet på annen måte må fjernes og erstattes. Viften er montert innenfor dens shroud og forbundet til kjøleren og kjølesystem. Det kan være andre grunner for å fjerne viften og dens clutchen. Du må gjøre dette for å vedlikeholde eller bytte andre komponenter som radiator selv. Du må kanskje erstatte andre deler innenfor fan liksvøpet, som fan clutch. Du trenger
Wrench
Tenger
Stor container
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Fjern inntak ventilasjonsskjermen fra radiatoren støtte , fjerne sine bolter med en skiftenøkkel og dens push-pins med tang.
2

Koble fra de kjøligere linjer for overføring på viften liksvøpet og motoren braketten. Koble fra den elektriske kontakten for elektro-viskosekobling på viften liksvøpet
3

Løsne slangeklemme for den øvre radiator slangen og koble den fra radiator;. Har en stor beholder under radiator å fange kjølevæske som vil renne ut.
4

Snu fan clutch hub på vannpumpen mot klokken for å fjerne det.
5

Løsne viften liksvøpet fra sidepanelene på radiatoren og har en annen person vippe radiatoren og kondensator fremover. Løft viften og liksvøpet opp og ut av motorrommet.
6

Skru boltene kobler viften til clutch med en fastnøkkel og fjerne viften fra clutch og deksel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133481.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance